Inwell Clinique – 27 års erfaring og sterk fagkompetanse

Annonsørinnhold:

Inwell.no gir kunder over hele landet muligheten til å få rådgivning om egen hud og egnede produkter, samt at butikken kun tar inn kvalitetsvarer som Inna selv kan gå god for. Kvalitetsvarer som gir resultater.


Jeg opplever at mange bruker mindreverdige hudpleieprodukter som legger seg som en film på huden. Slike produkter kan være behagelige å smøre på, men de gir ikke forventet resultat. For noen år siden kåret “ekspertpaneler” i blader som Se og Hør, Tara, Hjemme og Kamille de beste hudpleieproduktene. Kriteriene var bl.a. at produktet skulle smøres lett ut og føles god på huden, men ingen var opptatt av hva bruk av de ulike kremene ville gjøre på lengre sikt. I slike tester kom ofte billige kremer, som er fulle av mineraloljer og unyttige fyllstoffer, på topp.


Jeg startet nettbutikken for å kunne tilby gode, velrennomerte produkter som hjelper deg med å forbedre en hudtilstand som du ikke er helt fornøyde med. Jeg hjelper også kundene mine med å holde i sjakk tilstander som skyldes hudsykdom, f.eks. rosacea eller acne, men i alvorlige tilfelle kan slike hudsykdommer kreve hjelp fra hudlege.


Stort utvalg av kvalitetsvarer og merkevarer

Inwell fraktes over hele Norge.

Alltid fri frakt på ordre over 1000kr. 


Vi fører varer og merker som: